HDM Minihijskraan verhuur HDM Minihijskraan verhuur
HDM Montage - de Hofstede 31b - 4033 BV - Lienden - 0344-601887   
Wie zijn wij
Minihijskraan verhuur
Carosseriebouw
Laswerkzaamheden
Montage
Projecten
Contact en route

Minihijskraan verhuur

Onze minihijskraan is een kleine krachtpatser met ongekende mogelijkheden op het gebied van hijsen. Deze kraan is in opgevouwen toestand 80cm breed, 1.98cm hoog en 3m lang en kan dus overal naar binnen komen.

Hij heeft een capaciteit van 300kg bij 10.71 meter. Een groot voordeel van de kraan is de dubbele knik in de giek, daardoor is hij zeer geschikt voor de kleine ruimtes. Als extra’s heeft onze machine een fly jib en een hijslier. Ook is hij uitgerust met witte rupsen, dit om zwarte strepen op de vloer  te voorkomen.

Een ander bijkomend voordeel is dat de minihijskraan zowel op een eigen motor als op netspanning kan draaien, hierdoor behoort stank en geluidsoverlast tot het verleden.

Verhuur

Doordat deze kraan volledig op afstand te bedienen is, heeft de ‘machinist’ altijd zijn handen vrij om mee te werken in de montage, dit scheelt u een montagemedewerker op locatie. De kraan huren kan inclusief extra monteur(s), voor 1 hijsje of voor een groot project.

Voor vragen, prijzen of een offerte op maat, klikt u hier. De verhuur van onze minihijskraan is alleen inclusief machinist.

Downloads:

 
Minihijskraanin bedrijf t.b.v. natuurstenen gevelbeplating Petrumus
 
Foto 1 Minihijskraanin bedrijf t.b.v. natuurstenen gevelbeplating Petrumus  Foto 2 Minihijskraanin bedrijf t.b.v. natuurstenen gevelbeplating Petrumus  Foto 3 Minihijskraanin bedrijf t.b.v. natuurstenen gevelbeplating Petrumus 
 
Minihijskraan in bedrijf (1)
 
Foto 1 Minihijskraan in bedrijf (1)  Foto 2 Minihijskraan in bedrijf (1)  Foto 3 Minihijskraan in bedrijf (1) 
 
Minihijskraan in bedrijf (2)
 
Foto 1 Minihijskraan in bedrijf (2)  Foto 2 Minihijskraan in bedrijf (2)  Foto 3 Minihijskraan in bedrijf (2) 
 
 
HDM-montage